Taskesyning hver for sig

Manu har sendt dette gratis mønster på et link til os. Du finder mønsteret og en video ved at følge linkene. Du skal bare trykke på dem. Derefter downloader du mønsteret, mønstret er på engelsk, men du kan på videoen se, hvordan det hele gøres. Der er flere gratismønstre på siden. Kh Hanne

Mønstret: https://www.bagstockdesigns.com/collections/pdf-sewing-patterns/products/sunshine-crossbody-pouch

Videoen: https://www.bagstockdesigns.com/pages/videos

2 kommentarer til “Taskesyning hver for sig

 1. Så mange tak, rigtig sødt af jer at tænke på os, må indrømme at jeg er gået i stå, og kun får luftet mine strikkepinde og hæklenålen, men det kommer forhåbentligt igen, god weekend fra mig👍😊Sendt fra min Galaxy

  Like

  1. hannerostgaard 6. februar 2021 — 22:25

   Tak i lige måde, jeg tror at vi er en del som er gået lidt i stå lige for tiden. Men jeg håber det kommer igen – men mon ikke. Jeg plejer, at blive meget inspireret af alt det, som bliver lavet i vores lille forening. Kh Hanne

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close