Æbler og pærer torsdag d. 8. okt på Søndermarkskolen kl. 19:00

Vi har planlagt, at der er mulighed for at sy æbler og pærer. Du skal selv medbringe materialer. Foreningen har nogle mønstre med, som du kan vælge at sy. Du er også velkommen til at medbringe mønstre selv, hvis du har nogle, du har lyst til at sy. Der er også et lille mønster på en kaffebrik formet som et græskar.

Du kan sy grydelapper med form som æbler og pærer i log cabin. Hertil skal du medbringe stofrester i røde eller grønne nuancer. Du skal også have Vlies med til at tegne mønstret over på og senere sy på. Grydelapperne kan syes på maskine eller i hånden.

Du kan også sy udstoppede frugter. Dertil skal du medbringe stoffer, som du synes passer, noget du kan bruge som stilk (jeg har brugt en lædersnøre), stof som passer til blade og fyld til at stoppe frugterne ud med. Jeg har syet to forskellige slags æbler og en slags pærer. Du kan se på billederne, hvilke jeg har mønstre med til. Jeg har syet mine æbler og pærer på symaskine. Jeg vil tro, at de godt kan syes i hånden.

Mønsteret på æblerne og pærerne, som er syet i Liberty stoffer er gennemgået her :

Farmhouse Fabric Fruit – Apple and Pear

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close